El este singurul cerşetor din România cu cont de Facebook. E strigător la Cer ce poze postează

în Reality show
16/03/2018, 16:21
El este singurul cerşetor din România cu cont de Facebook. E strigător la Cer ce poze postează GALERIE FOTO

Tânărul, pe numele lui Alin, s-a dat singur de gol, după ce, pe grupul „Eşti din Iaşi dacă…” s-a stârnit o dispută. Totul a plecat după ce o persoană a găsit buletinul unui tânar din Iaşi într-un taxi. Veştile se răspândesc extrem de repede pe Facebook, de aceea, în scurt timp, utilizatorii au descoperit cui aparţine buletinul. 

Astfel, buletinul aparţne lui Alin P., un tânăr din Iaşi care este cunoscut de multă lume. Sunt extrem de rare zilele în care nu este văzut la poarta Mitropoliei Iaşi, cerşind. Spune că este bolnav de epilepsie şi are doi copii. Nimeni nu are dreptul să-l judece pentru ceea ce face, dar probabil că fiecare om îşi pune acum semne de întrebare. Nu spune nimeni ca oamenii care cerşesc nu au dreptul să meargă cu taxiul sau nu au voie să aibă un cont de Facebook, dar totul pare prea mult„, notează BZI.
 
Chiar daca în viaţa de zi cu zi „cerşetorul de la Mitropolie” – aşa cum este el cunoscut în Iaşi – pare un tânăr cu probleme financiare, de pe contul sau de Facebook nu putem trage aceeaşi concluzie. Din pozele sale se pot observa părţi din casa în care locuieşte. Totodata, tânărul şi-a făcut poze la cumpărături şi alături de familia sa.  Mai mult, potrivit sursei citate, Alin câştigă foarte bine din cerşit. Asta pentur că Metropolia reprezintă un loc cunoscut printre cerşetorii ieşeni a fi cel mai bun, de aceea, nu oricine ajunge să cerşească acolo. „Acest tânăr a cerşit luni întregi la poarta Mitropoliei. Cu siguranţă, în zilele în care stătea acolo, pleca acasă cu cel puţin 50 de lei. La un calcul simplu, am realiza că, într-o lună, Alin ar câştiga la fel ca un muncitor cu un salariu mediu„, a mai scris BZI.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×