Sinead O’Connor a trecut la religia islamică. Artista și-a schimbat și numele în Shuhada’

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
26/10/2018, 12:03
Sinead O’Connor a trecut la religia islamică. Artista și-a schimbat și numele în Shuhada’ GALERIE FOTO
Cântăreața,purtând deja noul port al religiei musulmane

Vestita cântăreață Sinead O’Connor a hotărât să treacă la religia islamică. O dată cu această schimbare, artista și-a ales și alt nume: Shuhada’. Cântăreața a anunțat oficial acestea modificări din viața ei pe o rețea de socializare. ”Aceasta este pentru a anunța că sunt foarte mândră că sunt musulmană”, a scris aceasta pe Twitter, pe data de 19 octombrie. Și, cu ocazia postării, artista și-a anunțat fanii că și numele său va fi altul de acum încolo. ”O sa-mi dau un alt nume. Acesta va fi Shuhada’”, a mai scris cântăreața. De asemenea, nici numele nu este este la înbtâmplare. Acesta, în arabă, înseamnă ”martir”, cu un apostrof la final, pentru a-l face deosebit.

Nu de mult, Sinead a trecut printr-un episod de nedescris, ce a fost adus în ochii oamenilor chiar de ea. Se pare că povestea vieții ei, cât și intervenția dificilă pe care a avut-o au făcut-o să uite de cât de multe lucruri frumoase poti fi în preajma ei doar dacă își shcimbă privirea către ele. Așadar, aceasta s-a filmat, în timp ce spunea prin ce a trecut în copilărie, ce lucruri au marcat-o și cum se simte acum. În acel moment, artista a spus un lucru care a surprins pe toată lumea.

ad oconnor a trecut la religia islamica
Mesajul postat de cântăreață pe o rețea de socializare

Sinead O’Connor a trecut la religia islamică. ”Urăsc că nu am fost în stare să o iubesc”

Sinead O Connor a trecut la religia islamica
Cântăreața, zâmbind în noua sa viață

”Iubesc la mama mea faptul că a murit!”, a spus artista. Femeia a avut o viață grea, care a adus-o în pragul critic din acel moment. Aceasta a avut o viață plină de abuzuri fizice, verbale, dar și sexuale. La toate aceste momente dificile a supus-o mama ei. Într-un interviu, Sinead a spus că are pentru mama ei sentimente contrarii. ”Urăsc că nu am fost în stare să o iubesc. Urăsc că nu am fost în stare să am grijă de ea, poate să-i ofer puțină dragoste. Și s-o ajut, nimeni nu a ajutat-o! Urăsc că nu pot s-o îmbrățișez și să-i spun că o iubesc și că e o mamă bună. Aș fi avut grijă de ea, pentru că e un monstru absolut”, a declarat cunoscuta cântăreață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×