Simona Pătruleasa, la un pas de moarte în urma unui accident teribil! „Dumnezeu a avut grijă de mine!”

Ionuţ Cataramă  
înStiri mondene
27/05/2018, 16:15
Simona Pătruleasa, la un pas de moarte în urma unui accident teribil! „Dumnezeu a avut grijă de mine!”
Simona Pătruleasa, la un pas de moarte. Accident teribil între un autobuz şi o maşină, din care vedeta a scăpat ca prin minune.

Frumoasa prezentatoare TV a trecut printr-o mare cumpănă a vieţii! Simona Pătruleasa, la un pas de moarte în urma unui accident teribil! Cum a scăpat ca prin minune vedeta.

Într-un interviu acordat pentru csid.ro, citat de liberatea.ro, Simona Pătruleasa a povestit cum a trecut pe lângă moarte în urma unui eveniment rutier.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Simona Pătruleasa, la un pas de moarte în urma unui accident teribil! „A fost teribil!”

Prezentatoarea se deplasa cu un autobuz care a intrat în impact cu o maşină. Un om a murit, iar un altul a fost grav rănit!

Da, şi a fost un moment teribil. Eram în primii ani în sistemul de învăţămant. Autobuzul în care mă aflam în drum spre casă mergea cu viteză şi, într-o curbă, a intrat în plin într-o altă maşină care venea din sens opus. Am avut o presimţire că se va întâmpla ceva rău şi mă ţineam cât puteam de tare de scanul din faţa mea. Impactul a fost devastator. Un om a murit, altul a rămas infirm. Dumnezeu a avut grijă de mine atunci, dar o săptămână nu am avut curaj să urc în autobuz pentru a merge la serviciu”, a povestit Simona Pătruleasa.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×