Simona Pătruleasa, la un pas de moarte în urma unui accident teribil! „Dumnezeu a avut grijă de mine!”

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
27/05/2018, 16:15
Simona Pătruleasa, la un pas de moarte în urma unui accident teribil! „Dumnezeu a avut grijă de mine!”
Simona Pătruleasa, la un pas de moarte. Accident teribil între un autobuz şi o maşină, din care vedeta a scăpat ca prin minune.

Frumoasa prezentatoare TV a trecut printr-o mare cumpănă a vieţii! Simona Pătruleasa, la un pas de moarte în urma unui accident teribil! Cum a scăpat ca prin minune vedeta.

Într-un interviu acordat pentru csid.ro, citat de liberatea.ro, Simona Pătruleasa a povestit cum a trecut pe lângă moarte în urma unui eveniment rutier.

Simona Pătruleasa, la un pas de moarte în urma unui accident teribil! „A fost teribil!”

Prezentatoarea se deplasa cu un autobuz care a intrat în impact cu o maşină. Un om a murit, iar un altul a fost grav rănit!

Da, şi a fost un moment teribil. Eram în primii ani în sistemul de învăţămant. Autobuzul în care mă aflam în drum spre casă mergea cu viteză şi, într-o curbă, a intrat în plin într-o altă maşină care venea din sens opus. Am avut o presimţire că se va întâmpla ceva rău şi mă ţineam cât puteam de tare de scanul din faţa mea. Impactul a fost devastator. Un om a murit, altul a rămas infirm. Dumnezeu a avut grijă de mine atunci, dar o săptămână nu am avut curaj să urc în autobuz pentru a merge la serviciu”, a povestit Simona Pătruleasa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×