Silvana Rîciu a divorțat! Ce decizie bombă a luat împreună cu fostul soț!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
15/06/2018, 11:32
Silvana Rîciu a divorțat! Ce decizie bombă a luat împreună cu fostul soț! GALERIE FOTO
Silvana Rîciu a divorțat

Bombă în showbiz! Silvana Rîciu şi soţul ei au divorţat, potrivit informaţiilor din presă! Totul s-a petrecut în mare secret, iar despărțirea a fost una amiabilă, făcută în fața unui notar public. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Artista de muzică populară a stat alături de soţul ei vreme de 20 de ani, dar din 2013 lucrurile între ei nu au mai decurs aşa cum şi-ar fi dorit. Totuşi, deşi a renunţat să mai poarte verighetă, cântăreaţa a ales să nu divorţeze de soţul ei, de dragul copiilor pe care îi au împreună.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Silvana Rîciu a divorțat, dar locuiește cu fostul soț

Recent, însă, îndrăgită cântăreaţa de muzică populară şi soţul său au făcut acest pas. În ciuda faptului că au divorţat, Silvana Rîciu şi tatăl copiilor săi au decis să locuiască în continuare sub acelaşi acoperiş de dragul fetei şi a băiatului pe care îi au împreună, copiii fiind cei mai importanţi pentru ei.

Închide ×