Silvana Rîciu a ajuns de urgență la spital

Maria Cristina   
în Stiri mondene
02/06/2018, 19:27
Silvana Rîciu a ajuns de urgență la spital GALERIE FOTO
„Mi s-au descoperit probleme la inimă (extrasistole ventriculare). Asta înseamnă că inima bate normal un timp şi brusc se opreşte, face o pauză… iar bate normal şi iar face pauza respectivă. Mi s-a spus că totul e pe fond emoţional, că e din cauza supărărilor”, a declarat Silvana Rîciu pentru wowbiz.ro.

Silvana Rîciu a ajuns de urgență la spital – Cântăreața de muzică populară Silvana Rîciu a ajuns la spital. Medici au pus-o sub investigații și au descoperit că artista are câteva probleme la inimă.

Mi s-au descoperit probleme la inimă (extrasistole ventriculare). Asta înseamnă că inima bate normal un timp şi brusc se opreşte, face o pauză… iar bate normal şi iar face pauza respectivă. Mi s-a spus că totul e pe fond emoţional, că e din cauza supărărilor”, a declarat Silvana Rîciu pentru wowbiz.ro.

La începutul anului, Silvana Rîciu a vorbit despre viața personală. „Cu partea sentimentală… Eiiii, nu știu ce să zic! Poate anul ăsta îmi aduce un divorț. Noi stăm împreună, de foarte mulți ani, pentru copii. În rest, fiecare cu viața lui. Dar asta se întâmplă de mulți ani, 3-4 ani, poate mai bine. Verighetă nu mai port de mulți ani, doar inele de toate felurile, a spus Silvana.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×