Şi-a arătat sânii pe scena unui mare festival de muzică. Gestul a avut un motiv neaşteptat

Ionuţ Cataramă   
în Monden
21/04/2017, 16:46
Şi-a arătat sânii pe scena unui mare festival de muzică. Gestul a avut un motiv neaşteptat GALERIE FOTO

An de an, festivalul Coachella adună sute de mii de oameni în deşertul din California, iar sute de trupe urcă pe scenă. Printre ele, şi artişti care crează vâlvă cu prestaţiile lor, cum este şi cântăreaţa suedeză Tove Lo.

VEZI IMAGINILE ÎN GALERIE FOTO

Artista a urcat pe scena Coachella duminică (16 aprilie), într-un top argintiu, o pereche de pantalonaşi minusculi şi ciorapi plasă. Ea a fost însoţită de rapperul Wiz Khalifa, care i s-a alăturat pentru a cânta o melodie împreună. Însă unii ar putea spune că punctul culminat al concertului a fost momentul când Tove Lo şi-a ridicat bluza pentru a-şi arăta sânii goi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Tove Lo a debutat în anul 2014, cu albumul „Queen of the Clouds”. Ea a explicat că a decis să îşi arate sânii pe scenă pentru a demonstra că o femeie goală nu e ceva sexual neapărat: „Femeile pot fi goale aşa ca un bărbat: pentru a fi amuzante sau doar pentru a fi goale de dragul goliciunii”.

Închide ×