Și-a lovit soțul cu tigaia în cap, iar acum riscă să facă închisoare!

Irina P   
in Stiri de ultima ora
16/05/2018, 15:07
Și-a lovit soțul cu tigaia în cap, iar acum riscă să facă închisoare!
Și-a lovit soțul cu tigaia în cap, iar acum riscă să facă închisoare! O pensionară din comuna Praid, în vârstă de 66 de ani, este cercetată de polițiști pentru violență în familie, după ce și-a agresat soțul (64).

Și-a lovit soțul cu tigaia în cap, iar acum riscă să facă închisoare!

O pensionară din comuna Praid, în vârstă de 66 de ani, este cercetată de polițiști pentru violență în familie, după ce și-a agresat soțul (64).

Femeia este cercetată și riscă să facă închisoare

Femeia și-a lovit soțul cu tigaia în cap, iar de aici până la ce a urmat, nu a mai fost decât un pas. În urma incidentului, bărbatul s-a ales cu o plagă ușoară, dar poliția s-a autosesizat. Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că incidentul s-a produs în urma unui conflict spontan între cei doi, potrivit Antena 3.

Bărbatul nu a depus plângere şi nici nu a dorit să meargă la spital. Femeia este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Ştirea MOMENTULUI

FATA celei mai batrane mame din România a şocat Internetul! Cum s-a pozat ELIZA ILIESCU! A ajuns de nerecunoscut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.