Și-a înjunghiat iubitul după 6 ani de relație. Care e motivul

în Stiri de ultima ora
18/04/2018, 13:24
Și-a înjunghiat iubitul după 6 ani de relație. Care e motivul GALERIE FOTO
Jordan Worth și-a înjunghiat iubitul după 6 ani de relație

Și-a înjunghiat iubitul cu care era împreună de la vârsta de 16 ani, după mai bine de jumătate de deceniu de relație. Iar motivul este de-a dreptul cutremurător.

Jordan Worth, în vârstă de 22 de ani, locuia cu iubitul ei și totul părea să decurgă în mod exemplar. Viitoare profesoară, tânăra era implicată în activități caritabile și nimic nu ar fi dat de bănuit că urma să se întâmple ceva tragic. Studenta avea o dorință de a-și controla iubitul de nestăvilit: Alex nu avea voie să doarmă în pat lângă ea, nu avea voie să aibă prieteni sau să țină legătura cu rudele, iar uneori totul devenea atât de agresiv încât tânărul era lovit de Jordan.

Și-a înjunghiat iubitul din cauza… hainelor!

Totul a culminat cu momentul în care Jordan l-a înjunghiat pe iubitul ei, după care a refuzat sa îl ajute să ajungă la spital. Motivul: Alex nu se îmbrăcare cu hainele pe care le alesese ea. Vecinii au fost cei care au alertat Poliția, după ce au auzit și văzut diverse lucruri îngrijorătoare. În ciuda faptului că tânărul povestea că și-a făcut singur rănile, care erau vizibile.

Fata isi descuraja iubitul atunci cand acesta avea aspiratii si il invata ca ar mai bine sa nu ia legatura cu familia si prietenii lui, Procurorii au pus vulnerabilitatea baiatului pe seama unei afectiuni de care acesta sufera si care, spun ei, il face foarte usor de manipulat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×