Categorie: Autor:

Sfatul Zilei de 21 august. Racul dă piept cu persoane invidioase

FANATIK îți aduce Sfatul Zilei de 21 august. Astrele transmit semnaleputernice pe care trebuie să le înțelegem bine, pentru a avea succesul pe care ni-l dorim. Racul se va confrunta cu mai multe persoane invidioase.

Așa arată Sfatul Zilei de astăzi, 21 august, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Berbecul are drumul său și nu este dispus să facă compromisuri. Știe unde vrea să ajungă și nu se abate din drum. Numărul norocos al zilei: 5.

Taur

Nu te lăsa enervat de câteva discuții în contradictoriu, deoarece nu este bine să iei decizii în astfel de momente. Numărul norocos al zilei: 13.

Sfatul Zilei 21 august

Gemeni

Ia toate lucrurile treptat. Nu te aventura în mai multe proiecte pentru că te vei pierde pe drum. Numărul norocos al zilei: 11.

Rac

Nativii Rac vor avea ceva probleme cu persoanele invidioase. Continuă să faci ceea ce știi mai bine. Numărul norocos al zilei: 4.

Leu

Vin vești bune din toate direcțiile. Este momentul să privești cu maximă atenție fiecare detaliu. Numărul norocos al zilei: 3.

Fecioară

Nativul Fecioară au nevoie de odihnă. Trebuie să-și reîncarci bateriile pentru a face față provocărilor. Numărul norocos al zilei: 1.

Balanță

Este timpul să scapi de temerile tale și să îți urmărești visele. Ai încredere în tine și totul va fi bine. Numărul norocos al zilei: 10.

Scorpion

Astăzi ai o companie foarte importantă. Este un om impunător, de la care ai ce învăța. Numărul norocos al zilei: 15.

Săgetător

Este timpul să regândești un plan de la care aveai mari așteptări. Trebuie să ai mereu un plan B. Numărul norocos al zilei: 9.

Capricorn

Nativul trebuie să fie mai înfipt cu picioarele în pământ și să nu mai facă promisiuni deșarte, deoarece rămâne fără credibilitate. Numărul norocos al zilei: 6.

Vărsător

Renunță la limbajul agresiv și bucură-te de situația pe care o trăiești acum. Este cazul să faci niște eforturi suplimentare de abținere de la comentarii răutăcioase. Numărul norocos al zilei: 8.

Pești

Nativii Pești au o problemă. Se fac greu înțeleși. Trebuie să fii atent și să-ți alegi bine cuvintele, pentru a nu mai exista neînțelegeri. Numărul norocos al zilei: 7.