Vine sfârşitul lumii? Bogătaşii planetei îşi construiesc deja buncăre!

Filon Stan   
în Hotnews
12/09/2017, 19:33
Vine sfârşitul lumii? Bogătaşii planetei îşi construiesc deja buncăre!

Sfârşitul lumii vine! O planetă va lovi Terra în foarte scurt timp, iar impactul va fi unul devastator pentru omenire! Aşa sună ultima profeţie. Culmea este că aceasta a fost lansată de un cercetător, nu de un clarvăzător.

Cel care a pornit profeţia despre sfarsitul lumii este un cercetător numit David Maede, care a preferat să nu împrăştie zvonul de la început, pentru a nu crea panică. El spune că în lunile septembrie – octombrie 2017, o planetă numită Nibiru va lovi Terra. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Sfârşitul lumii vine! Cum se pregătesc bogaţii planetei

David Meade susţine că oamenii care fac parte din elita lumii deja au fost informaţi şi că îşi construiesc buncăre pentru a putea supravieţui impactului inevitabil. „Nu am împărtăşit-o publicului, dar am văzut-o”, a spus acesta despre o fotografie făcută de el în care apare planeta ucigaşă.

Un alt motiv pentru care David Meade este atât de sigur că planetă Nibiru ne va ucide pe toţi este că acest lucru ar fi scris atât în ​​Biblie cât şi în „Piramide”. Meade spune: „Este foarte ciudat că atât Marele Semnal al Apocalipsei 12, cât şi Marea Piramida din Giza ne indică un moment precis în timp – 20-23 septembrie 2017”. Este acesta sfârşitul epocii Bisericii şi tranziţia la Ziua Domnului? Nu au putut fi doi martori mai mari”, spune cercetătorul, confrom Metro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×