Șerban Huidu, în conflict cu un polițist care i-a adus aminte de accidentul din 2011

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
27/07/2018, 11:05
Șerban Huidu, în conflict cu un polițist care i-a adus aminte de accidentul din 2011 GALERIE FOTO

Șerban Huidu a intrat într-un conflict cu un polițist care i-a adus aminte de accidentul în care a fost implicat în 2011. Jurnalistul s-a atacat și l-a jignit pe Dumitru Coardă, președinte al  Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC)după ce acesta a fost dat ca exemplu negativ într-o discuție despre noul proiect de lege care prevede semnalizarea radarelor rutiere.

„Întrebați-l pe colegul dumneavoastră, Huidu, preferă un tufiș decât să aibă trei morți pe conștiință (discuția era despre radarele ascunse în tufișuri n.r)? Preferă un tufiș decât să doarmă în fiecare noapte cu trei morți în cap? Întrebați-l pe Huidi, care tot timpul ne lua la mișto cu tufișul. Pânda este o activitate polițienească universal valabilă. Cine vă obligă să nu respectați legea?”, a declarat Dumitru Coarnă la B1 TV, într-o discuție aprinsă cu Radu Buzăianu.

Șerban Huidu, în conflict cu un polițist care i-a adus aminte de accidentul din 2011

Reacția „cârcotașului” nu a întârziat să apară: „Îi mulțumesc domnului care vrea să justifice o aberație cu accidentul prin care am trecut. Îi reamintesc celebrului cap de cretă ca mult mai mult au influențat accidnetul condițiile atmosferice decât viteza. Care a fost 78 km/oră maximă și 51 la impact (date din calculatorul mașinii). Să îți fie rușine!”. 

Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier pe 16 octombrie 2011, în zona localității Timișu de Sus, județul Brașov. În urma accidentului, au murit trei persoane aflate într-un automobil care circula regulamentar. În 2013, Șerban Huidu a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare și interdicția de a se urca la volan pentru o perioadă de șase ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×