Poate să conducă Șerban Huidu, la 8 ani după accidentul de la Timișu de Sus? Ce prevede legea

Șerban Huidu se poate urca din nou la volan, după aproape 8 ani de la accidentul teribil în care au murit trei oameni. Atenție, însă! Poate urca la volan în încercarea de a obține din nou permisul de conducere, deoarece acesta a fost anulat în urma nefericitelor evenimente petrecute la Timișu de Sus. Începând cu data de 7 februarie, perioada de încercare s-a încheiat, însă Șerban Huidu nu poate încă să urce la volan și să fie din nou conducător auto, până când poliția rutieră nu îi dă acest drept. Pe 7 februarie 2013, Șerban Huidu era condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă și i se interzicea dreptul de a conduce pentru un interval de 6 ani.

Accidentul din 2011 a curmat viața a trei persoane. Pe 16 octombrie 2011, mașina condusă de Șerban Huidu a lovit frontal o Dacie Logan care venea din sens opus, în localitatea Timișu de Sus. Polițiști au stabilit că Șerban Huidu a pierdut controlul automobilului său și a intrat pe contrasens într-o curbă. Toți cei care au murit în urma impactului se aflau în autoturismul Dacia Logan. Decizia definitivă a Curții de Apel Brașov a prevăzut în 2013 și o interdicție pentru Huidu de a se urca la volan în următorii 6 ani. ”Nu mă pot urca la volan pentru că nu am permis!”, a declarat Șerban Huidu pentru Știri Mondene.

Șerban Huidu are voie să conducă din nou! I-a expirat interdicția dată de instanță

Șerban Huidu încă nu poate să conducă. De astăzi, el are voie să facă din nou școala de șoferi și să dea examen pentru a obține din nou permisul de conducere. Accidentul, în care au murit trei persoane, l-a marcat pe realizatorul TV, care a apelat și la psiholog. „Eu cred că terapiile, psihologia, oamenii care au probleme existențiale sunt toate ambalate frumos, sunt un moft al societății moderne. Ele în realitate nu există. Nouă ne place să credem că trebuie să ne recuperăm, dar poate că e doar ideea mea, poate că eu am fost suficient de tare să ma recuperez singur.”, a povestit omul de televiziune.

Șerban Huidu are voie să conducă din nou, la 8 ani după accidentul de la Timișu de Sus, în care au murit 3 persoane

Șerban Huidu a povestit experiența de a merge la psiholog, la care a renunțat repede. „După accidentul rutier pe care l-am avut în care eu trebuia să fac pace în primul rând cu mine ca să pot să suport toate înjurăturile, la îndrumarea cumnatei mele care este psiholog, am fost la un psiholog bunicel și m-a pus să fac niște chestii din pastilină. Poate așa o fi fost învățată, poate era o metodă, dar mie mi s-a părut de un ridicol fantastic. Până una alta, eu am avut un accident în care puteam să crăp și eu, au murit atâția oameni, s-au întâmplat lucruri și tu mă pui să fac chestii din plastilină? Nu am făcut nimic din plastilină, am făcut-o bucăți și i-am spus că am treabă”, a povestit Șerban Huidu.