Semnul divin apărut la înmormântarea lui Ilie Micolov. Cei prezenți au început să se roage

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
25/07/2018, 20:56
Semnul divin apărut la înmormântarea lui Ilie Micolov. Cei prezenți au început să se roage GALERIE FOTO

Semnul divin apărut la înmormântarea lui Ilie Micolov: Ilie Micolov a fost înmormântat la Suceava, ieri, unde rude, prieteni apropiați și colegi de breaslă i-au fost alături pe ultimul drum. Artistul a primit zeci de coroane, care au constituit o mare de flori în cadrul cortegiului. Marea absentă de la înmormântare a fost fiica lui Ilie Micolov, Elena, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

În timpul înmormîntării, a început să plouă. Conform tradiției creștine romînești, acesta este un semn potrivit căruia cel care este înmormântat regretă că a murit. În acel moment, potrivit cancan.ro, cei prezenți la funeralii au început să se roage pentru mântuirea sufletului marelui artist. De față erau și soția acestuia, dar și rudele și prietenii apropiați care s-au ocupat de înmormântare. Cu toții au simțit o mare tristețe când s-au gândit cât de mult iubea marele Ilie Micolov viața și cum a petrecut onomastica, doar cu o zi înainte să moară. Cu toate că se simțea din ce în ce mai rău, artistul a vrut să îi aibă alături pe cei care încă mai erau lângă el.

Semnul divin apărut la înmormântarea lui Ilie Micolov

Semnul divin apărut la înmormântarea lui Ilie Micolov i-a înduioșat pe toți. La tristul eveniment au participat în jur de 200 de persoane, însă au lipsit colegii de scenă din Capitală sau din alte orașe mai îndepărtate. Slujba s-a ținut la Biserica “Sf. Gheorghe” – Mirăuţi, iar trupul artistului a fost depus în Cimitirul ”Pacea Vechi”, acolo unde odihnește și mama sa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×