Seism puternic în Mexic. Este al patrulea cutremur al săptămânii

Razvan Nicolae   
în Hotnews
25/09/2017, 00:00
Seism puternic în Mexic. Este al patrulea cutremur al săptămânii

Mexic a fost zguduită din nou de un cutremur puternic, la doar câteva zile după ce un seism de 7 grade Richter a îndoliat ţara. Sâmbătă, un alt seism de 6 grade Richter a lovit ţara. Duminică dimineaţă, un cutremur de 5,9 grade pe scara Richter s-a produs în largul coastelor Mexicului. Este al treilea cutremur puternic care loveşte ţara în decurs de doar o săptămână. Anunţul a fost făcut de Centrul de Avertizare pentru Tsunami din Pacific.

Epicentrul cutremurului a fost la 99 de kilometri sudvest de Tonala, în regiunea Chiapas. Capitala Mexicului a fost zguduită, marţi, de un cutremur cu magnitudinea 7,1, care a distrus zeci de clădiri şi a ucis cel puţin 307 persoane. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Seism in Mexic, al treilea în doua zile

Sâmbătă, două noi cutremure, cu magnitudini de 5,8 şi 6,1 grade, s-au produs în Mexic. În prezent, autorităţile mexicane încearcă să gestioneze distrugerile lăsate în urmă de un cutremur cu magnitudinea de 7,1 grade, care a lovit la începutul săptămânii capitala Ciudad de Mexico.

De asemenea, şeful executivului din capitala mexicană a cerut reactivarea protocoalelor de urgenţă în urma seismului din apropiere de regiunea Talpas. Imediat după producerea seismului au pornit sirenele de avertizare în Mexic, populaţia intrând din nou în panică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×