Secretul pe care l-a ascuns Mihaela Rădulescu! Cum arăta la nuntă, în urmă cu 27 de ani

Mirela Apostol   
în Hotnews
13/03/2016, 08:38
Secretul pe care l-a ascuns Mihaela Rădulescu! Cum arăta la nuntă, în urmă cu 27 de ani GALERIE FOTO

Mihaela Rădulescu a fost una dintre vedetele care s-a aflat dintotdeauna în atenţia presei. Vedeta a stârnit curiozitatea cu viata ei privată. Ea a fost căsătorită de trei ori, divorţată de atâtea ori şi a avut numeroase relaţii, ultima cu Felix Baumgartner, cu care trăieşte o frumoasă poveste de iubire.

Primul mariaj al Mihaelei Rădulescu a fost în 1988 cu Bogdan Rădulescu de care s-a despărţit la doi ani. Motivul principal al divortului, asa cum avea sa declare ulterior barbatul, ar fi fost faptul ca Mihaela, pe atunci in varsta de nici 20 de ani, l-ar fi inselat!

Bogdan Rădulescu a introdus actele de divorţ pe 31 octombrie 1989, la circa 10 luni după ce se căsătorise cu Mihaela, pe atunci în vârstă de 19 ani. Bărbatul a cerut desfacerea căsătoriei din vina exclusivă a ei, pe motiv că „pârâta nu avea afecţiune faţă de el, pleca şi venea când dorea din domiciliul conjugal, nu contribuia în niciun mod la menajul comun”, se arată în sentinţa intrată în posesia ziarului „ring”.

Interesant este faptul că, în cererea de divorţ din 1989, Bogdan Rădulescu a solicitat ca Mihaela să renunţe la numele său şi să-şi reia numele de Ţiganu. Exact acelaşi lucru vrea fostul său soţ şi acum, motivând că Mihaela nu i-a cerut dreptul să se folosească de numele său. Procesul ar fi trebuit să se desfăşoare rapid, însă a fost suspendat temporar din cauza revoluţiei, fiind reluat abia în septembrie 1990.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×