Se vor împăca de data asta? Adrian Cristea şi Denisa Nechifor, împreună de Crăciun

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/12/2015, 19:36
Se vor împăca de data asta? Adrian Cristea şi Denisa Nechifor, împreună de Crăciun GALERIE FOTO

Relaţia dintre Denisa Nechifor şi Adrian Cristea este una cu totul şi cu totul specială, cei doi reuşind chiar şi după despărţire să se comporte ca o familie, de dragul fetiţei lor. Chiar dacă a trecut destul demult timp de când şi-au separat drumurile, o împăcare între ei nu ar fi chiar atât de surprinzătoare.

S-au afişat împreună ori de câte ori au avut ocazia, şi au declarat sus şi tare că sunt împreună de dragul celei mici. Chiar şi aşa, Denisa a dat un răspuns extrem de clar în ceea ce priveşte relaţia ei cu Adrian. „În viaţa fiecărei femei există jumătatea ei. Eu am întâlnit-o aşa că… E pe undeva pe acolo. Întotdeauna sunt lucruri care se pot întâmpla şi lucruri care nu se pot întâmpla. Este o chestie care nu se poate întâmpla. Distanţa se află între noi”, a spus Denisa.

Odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, Denisa şi Adrian fac tot posibilul să îi îndeplinească micuţei Rania. „Crăciunul îl petrecem împreună, aşa cum e normal. Vom fi împreună, ca o familie, Rania, eu şi Adi”, a spus Denisa.

Denisa Nechifor şi Adrian Cristea s-au despărţit în urmă cu cinci ani de zile, însă au rămas în relaţii extrem de aproapiate, având în vedere că au împreună o fiica, Rania, în vârstă de şase ani, scrie spynews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×