Se retrage Dani Oţil din televiziune? Anunţ bombă: „Mă pensionez! Vreau să fiu bogat!”

Ionuţ Cataramă  
înStiri de ultima ora
27/05/2018, 12:42
Se retrage Dani Oţil din televiziune? Anunţ bombă: „Mă pensionez! Vreau să fiu bogat!”
Se retrage Dani Oţil din televiziune? Matinalul a făcut anunţul oficial! Când va renunţa la TV

Ştirea săptămânii în mass-media vine de la Antenă. Se retrage Dani Oţil din televiziune? Moderatorul este decis să renunţe la cariera de pe sticlă pentru afaceri.

De un deceniu prezintă matialul la Antena 1, iar acest lucru l-a obosit peste măsură. Dani Oţil se gândeşte serios să spună adio emisiunilor TV.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Se retrage Dani Oţil din televiziune? „Sunt sărac, dar voi fi bogat în curând!”

Matinalul a renunţat deja la show-ul de talente „X Factor”, iar acesta este doar primul pas în planurile sale de viitor. El a făcut anunţul care îi va lăsa cu gura căscată pe fani: “O să mă pensionez și o să dorm cât vreau eu, într-un an. Vreau să mă pensionez bogat. Deocamdată, sunt sărac, dar în curând voi fi bogat.Eu am și restaurant, în loc să merg la alții, mănânc la mine. Am lăsat o curte de oameni acolo. Zi de zi, la prânz și cină, sunt acolo. În rest, nu am o viață, mă ocup doar de asta„, a spus Dani Oţil pentru Liberatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×