Se închid supermarketurile în weekend? Anunţul făcut de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
01/02/2019, 13:30
Se închid supermarketurile în weekend? Anunţul făcut de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu GALERIE FOTO
Viceprimarul Capitalei vrea să închidă supermarketurile în weekend

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, vrea să închidă supermarketurile în weekend și a anunțat că va înainta propunerea Consiliului General al Municipiului București. Bădulescu este de părere că dacă măsura va fi adoptată, magazinele se vor putea aproviziona mai bine și se va evita traficul greu din oraș.

„Este în lucru un proiect de hotărâre, săptămâna viitoare vom discuta cu aceste firme de curierat, iar peste două săptămâni vom începe discuţiile cu marile lanţuri de supermarketuri. Eu voi avea o iniţiativă de consilier general care să închidă pentru sâmbătă şi duminică activităţile comerciale din anumite supermarketuri din Bucureşti, tocmai ca în weekend să se poată aproviziona foarte bine şi să evităm prezenţa traficului greu pentru zonele din Bucureşti”, a declarat viceprimarul Capitalei.

În mai multe țări din UE măsura a fost deja implementată
În mai multe țări din UE măsura a fost deja implementată

Viceprimarul Capitalei vrea să închidă supermarketurile în weekend

Aurelian Bădulescu a precizat că a primit această propunere din partea mai multor bucureșteni și este conștient că decizia sa nu va fi pe placul marilor lanțuri de supermarketuri. „Lucrul ăsta o să-i supere, dar vom limita la 3,5 tone orice formă de aprovizionare pe aceste lanţuri de magazine”, a mai spus Bădulescu.

Viceprimarul Capitalei a participat vineri la o dezbatere pe proiectul de hotărâre privind ridicarea, transportul, depozitarea şi eliberarea vehiculelor staţionate neregulamentar pe partea carosabilă. Dezbaterea a fost organizată de Primăria Generală a Municipiului Bucureşti.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×