GALERIE FOTO. Scrisoarea unei fetiţe de cinci ani i-a emoţionat pe directorii de la Google

Filon Stan   
în Galerie foto
07/11/2017, 17:34
GALERIE FOTO. Scrisoarea unei fetiţe de cinci ani i-a emoţionat pe directorii de la Google GALERIE FOTO

Fiica unui tată care munceşte prea mult a avut o idee inedită pentru a petrece mai mult timp alături de părintele ei. Fetiţa din Statele Unite a profitat de faptul că a învăţat să scrie şi a trimis o scrisoare companiei pentru care tatăl său lucrează. Întâmplător, acea companiei este Google, relatează Business Insider. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

„Dragă angajator Google,
Poţi să te asiguri că atunci când tata vine la birou, va primi o zi liberă? Poate ar putea să primească liber miercuri. Pentru că tata are liber doar sâmbătă.
De la Katie.
P.S. Este ziua de naştere a lui tata.
P.P.S. E totuşi vara.” Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Scrisoarea emoţionantă a ajuns la destinatar

Scrisoarea inedită a ajuns la destinaţie şi chiar a fost citită de cine a trebuit. Răspunsul nu s-a lăsat deloc aşteptat şi a bucurat-o nespus pe micuţă.

În scrisoarea către Katie, Daniel Shiplacoff, senior design manager la Google, complimentează munca tatălui său de care se bucură milioane de oameni din toată lumea şi îi acordă acestuia o săptămână liberă drept bonus. Pentru că, totuşi, e vară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×