Scene uluitoare la metrou! O pasageră a venit cu vulpea în spate! Video

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/11/2018, 20:38
Scene uluitoare la metrou! O pasageră a venit cu vulpea în spate! Video
Imaginele în care e suprinsă o pasageră, alături de vulpea ei

Scene uluitoare la metrou! O pasageră a venit nu cu un câine, ci cu o vulpe în spate! Sunt mulți iubitori de animale în toată lumea și, dacă nu îți poți lăsa patrupedul cu cineva cât ai treabă, trebuie să îl iei cu tine. Acest lucru îl fac multe persoane și nu incomodează pe nimeni. Adica…în afara cazului cu pisica amendată pentru că circula cu autobuzul, în Cluj, nu s-a mai auzit ca un alt animal să nu aibă voie să se plimbe cu vreun mijloc de transport. Atunci era vorba despre o femeie care a fost sancționată pentru că și-a urcat animalul în autobuz, aceasta transportându-l la veterinar, fiind bolnav. Cotrolorii au justificat amenda spunând că doar câinii de talie mică pot călători alături de îngrijitorii lor.

De altfel, aceștia susțineau și că despre pisici nu se vorbește nicăieri în regulamentul deținătorilor de animale de companie din Cluj-Napoca. Ei bine, acest moment a trecut și nici că s-a mai repetat la noi. Însă, în Rusia lucrurile stau diferit. Se spune că rușii ar fi mai excentrici, dar cât de excentrici? Se pare că destul, căci un pasager și-a plimbat vulpea prin metrou.

Scene uluitoare la metrou!

Și, pentru ca toți locuitorii planetei să vadă imaginile pe care le poți vedea poate doar o dată în viață, cineva a filmat tot momentul și l-a pus pe internet. Apariția acesteia a fost de-a dreptul bizară și a strânit mii se reacții. Însă, în pofida acestora, femeia era extrem de calmă și chiar părea că a făcut exerciții cu animalul ei pentru a o purta atât timp în echilibru pe umărul ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×