Scene incredibile la metrou la Piaţa Unirii! Această bucureşteancă i-a lăsat pe toţi cu gura căscată! A „uitat” sa se îmbrace şi toată lumea a exclamat: „E GOALĂ”

Gabriel Esanu   
în Monden
28/12/2016, 10:46
Scene incredibile la metrou la Piaţa Unirii! Această bucureşteancă i-a lăsat pe toţi cu gura căscată!  A „uitat” sa se îmbrace şi toată lumea a exclamat: „E GOALĂ” GALERIE FOTO

În toată nebunia care se crează la metrou, la staţia Piaţa Unirii, o tînără a reuşit să scoată din rutină sutele de oameni care porneau spre o nouă zi de muncă. A apărut fără pantaloni pe ea şi a stîrnit diferite reacţii în rîndul celor din jur.

Unii s-au amuzat, alţii au început să facă poze şi filmuleţe, ba chiar au fost persoane care s-au enervat şi i-au reproşat tinerei lipsa de decenţă. Cert este că, pentru toată lumea, grijile cotidiene au fost, măcar pentru scurt timp, uitate.

Pentru unii tineri tineri, mersul în lenjerie intimă prin mijloacele de transport în comun a devenit un obicei. „No pants day” este un obicei preluat din SUA, care în România a creat multe controverse.

DĂ CLICK SUS PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU BUCUREŞTENII ÎN LENJERIE INTIMĂ PRIN METROU

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×