Scene din Las Fierbinți, inspirate dintr-o întâmplare reală petrecută într-o instituție din Gorj

O scenă din serialul de comedie Las Fierbinți a fost inspirată dintr-o întâmplare reală petrecută într-o instituție din Gorj. În episodul 4 din ultimul sezon, primarul din Fierbinți, Vasile Pleșcan, apare cu picioarele într-un lighean cu apă, iar secretara îi face pedichiura.

Scena s-a întâmplat în realitate! Marian Rotaru, fostul director al Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei municipiului Târgu Jiu, a fost filmat în aceeași ipostază, numai că cea care îi făcea pedichiura era femeia de serviciu. Bărbatul a încercat să se scuze, după ce imaginile au ajuns în presă. „Am o gută de 7-8 ani de zile şi de asta stau cu piciorul în apă. În plus, atunci am avut o luxaţie la piciorul drept. Am fost la urgenţe şi mi s-a spus să ţin gheaţă cu faşă elastică. Mi-a pus soţia acasă, când am plecat la serviciu, dar gheaţa s-a topit şi am rugat-o pe femeia de serviciu să-mi lege o altă faşă. Pe masă nu este ojă, ci o sticluţă cu ulei. Am acte medicale care îmi dovedesc spusele”, a declarat Marian Rotaru.

Marian Rotaru, filmat în timp ce femeia de serviciu îi făcea pedichiura

Scenele din Las Fierbinți, inspirate din întâmplări reale

Femeia de serviciu a spus că îi făcea pedichiura pentru că în trecut lucrase la un salon de înfrumusețare. „Îi făceam o pedichiură! Este adevărul adevărului! Practic, nu m-a obligat. Eu am lucrat acum vreo 14 ani în aşa ceva, de 12 ani lucrez în Patrimoniu şi a auzit că mă pricep. Văd că spune că i-am pus o faşă, dar nu e adevărat! Îi făceam o pedichiură. M-a rugat şi în final nu am avut ce să fac. I-am făcut. A fost singura dată. Aflase că mă pricep, de unde nu ştiu”, a declarat femeia.

După ce imaginile au ajuns în presă, a fost declanșată o cercetare disciplinară, iar Marian Rotaru a fost schimbat din funcţia de director al Direcţiei de Patrimoniu în cea de director adjunct al Direcţiei de Protecţie Socială din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Întâmplarea a inspirat o scenă din episodul 4 al ultimului sezon din serialul de comedie Las Fierbinți. Primarul comunei Fierbinți, Vasile Pleșcan, apare cu picioarele într-un lighean cu apă, iar secretara Dalida îi face pedichiura în timp ce el vorbește cu Bobiță, barmanul satului.

Taguri: las fierbinti