Scene bombă! Tinerii ăştia au uitat că nu sînt singuri pe plajă şi au început să facă asta în mare! Ce neruşinaţi

Iuliana Spirache   
în Monden
04/11/2016, 08:45
Scene bombă! Tinerii ăştia au uitat că nu sînt singuri pe plajă şi au început să facă asta în mare! Ce neruşinaţi GALERIE FOTO

Doi tineri au uitat că sînt în public şi au dat liber imaginaţiei. Danniella Westbrook se iubeşte de o bună perioadă cu Jude Moore, un barbat care este mai tînăr decît ea cu 21 de ani.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI

Blonda nu a ţinut cont de diferenţa mare de vîrstă şi a făcut tot ce a putut pentru a-l impresiona pe tînărul în vîrstă de 20 de ani.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cei doi au profitat de puţinul timp liber pe care l-au avut şi au mers la plajă în Palma Nova, Mallorca. Femeia în vîrstă de 41 de ani a ales să poarte un costum de baie format din două piese, iar tînărul a profitat şi a tras cu putere de sutienul blondei. Aceasta a încercat să-şi acopere sănii lăsaţi dezgoliţi de iubitul mult mai tînăr, dar prea tîrziu. Cei care se aflau la plajă au putut să-i admire formele apetisante.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×