Scandalul anului la Hollywood! Brad Pitt ar mai avea doi copii cu o cîntăreaţă rock

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
07/04/2016, 14:18
Scandalul anului la Hollywood! Brad Pitt ar mai avea doi copii cu o cîntăreaţă rock GALERIE FOTO

După ce Angelina Jolie a infirmat zvonurile că ea şi Brad Pitt se pregătesc de divorţ, cel mai îndrăgit cuplu de la Hollywood se află în centrul unui nou scandal.

Angelina Jolie fumegă de furie şi e cuprinsă de gelozie după ce a aflat că soţul ei ar putea să fie tatăl celor doi copii ai cântăreţei rock Melissa Etheridge, Bailey şi Beckett, cu care actorul este bun prieten. Melissa, lesbiană declarată, a făcut public în anii ’90 faptul că vrea să devină mamă singură, apelând la ajutorul unui donator de spermă, iar Jolie e convinsă că acesta este nimeni altul decât Brad, scrie libertatea.ro.

Toate suspiciunile actriţei au început după ce artista rock a declarat în urmă cu ceva timp că l-a rugat pe bunul ei prieten, Brad Pitt, să-i fie donator, însă până la urmă a apelat la David Crosby. Însă, Jolie e convinsă că Melissa a minţit şi cei doi copii sunt, de fapt, ai lui Pitt. „Angelina vrea să pună punct oricărei suspiciuni, aşa că l-a rugat pe Brad să-şi facă un test de paternitate. Însă, Brad şi-a acuzat soţia că e paranoică, iar pentru că refuză să facă un test atât de simplu, îi dă lui Jolie şi mai multe motive de îngrijorare”, a declarat un prieten al cuplului pentru National Enquirer.

Melissa Etheridge, în vârstă de 54 de ani, a anunţat în mod public că este lesbiană în 1993 şi a devenit una dintre cele mai importante activiste din industria de divertisment care militează pentru drepturile persoanelor gay.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×