Scandal uriaş după ce Marius Crăciun a câştigat Ferma, de la Pro TV: „El e adevăratul câştigător”

Marius Crăciun a câştigat premiul cel mare din cadrul show-ului „Ferma, un nou început”, de la Pro TV, iar reacţiile negative nu au întârziat să apară. Favoritul fanilor a fost, într-o proporţie covârşitoare, Cătălin Moroşanu, iar după finalul emisiunii, oamenii au luat foc în online iar internetul a  fost împânzit cu mesaje de consolare pentru acesta sau de revoltă pentru că nu a fost încununat el fermierul anului.

Scandal la Pro TV, după ce Marius Crăciun a câştigat Ferma şi nu Cătălin Moroşanu

Redă o parte dintre comentariile apărute pe internet, după ce emisiuna prezentată de Mihaela Rădulescu s-a terminat: „Moro, C-a fost junglă sau ca-i fermă tu mereu ai dovedit ca ai o purtare demnă de-a fost fermier sau bandit. De castigi sau nu trofeul pentru noi cei de acasa, Esti cel care a dus tot greul si persoana inimoasa”, „Marius a luat banii, Morosanu a castigat, adevaratul câștigător din toate punctele de vedere, dupa emisiunea asta, Moro cred ca are sufletul bun pe care multi romanii il au dar …., care si-au pierdut încrederea in ei si nu mai au curaj sa si-l arate, bravo moldovene”, „Felicitări Moro, pentru noi tu ești adevăratul câștigător și cu asta am spus tot”.

„Ioana singura loiala pana la capat. Marius a castigat marele premiu, dar per total a castigat mai putin decat Brighite! Si printesa vietii si-a aaumat titlul de fermier al anului. Fraierul satului a ramas Kamara- se zgarie pe ochi cand va auzi ce-a declarat Moro despre donatie. Iar cea mai urata faza – atitudinea lor fata de sotia lui Moro… saraca n-a avut loc de disperata de Ioana”,  au scris oamenii, revoltaţi, pe internet.

Marius Crăciun, câştigătorul marelui premiu de la Ferma

Finala Ferma nu a fost pe placul fanilor

Un alt utilizator a scris că de la începutul emisiunii Marius Crăciun ar fi fost favorizat de producătorii emisiunii: „De la inceput s a observat ca e protejat..mereu era pe silențios si era scutit de dueluri! Iar finala un fiasco! Pacat…puteati sa ii donati o suma de bani Protv-ule nu sa transformati totul intr un #cazsocaial #fermaunnouinceput,