Categorie: Autor:

Scandal în platoul Bravo, ai stil! Raluca Bădulescu: “Eşti cea mai impertinentă”

Spiritele se încing în platoul Bravo, ai stil. Raluca Bădulescu nu mai rabdă comportamentul Biancăi și o pune din nou la colț, spunându-i că este cea mai impertinentă concurentă pe care a văzut-o ea în istoria acestui fashion reality. Jurata o taxează pe Bianca după ce aceasta comentează de mai multe ori, nemulțumită de ce se întâmplă în emisiune.

Raluca Bădulesccu s-a enervat pe Bianca de la Bravo, ai stil

În noua ediție Bravo, ai stil, astăzi, de la ora 22 și 30 de minute, publicul va asista la certuri între jurați și anumite concurente. Bianca o va scoate din banca ei pe Raluca Bădulescu și îi va spune că are un tupeu fantastic. Nemulțumită de criticile pe care le primește de la jurați, Bianca îi spune Ilincăi Vandici că nu este deloc ok cum se poartă jurații cu ea.

Apoi, Raluca Bădulescu o taxează aspru pe suceveancă: „Dintre cele 5 sezoane, ești una dintre cele mai impertinente concurente, dacă nu cea mai impertinentă”. Cătălin Botezatu îi spune Biancăi să se oprească din a se plânge și a ataca juriul, iar aceasta nu vrea să se subordoneze. Tot în ediția de azi, 7 iunie, una dintre concurente va face o dezvăluire neașteptată.

Corina a dezvăluit că a pozat nud. Sursa foto: Kanal D

Corina dezvăluie că a pozat nud

Este vorba despre Corina, cea care dezvăluie că a pozat nud și că nu îi este rușine cu asta. De asemenea, Corina va mai puncta încă o dată că fetele o invidiază, însă nu știe exact motivul. Bravo, ai stil se difuzează de miercuri până vineri de la ora 22 și 30 de minute, iar sâmbătă, gala începe de la ora 23:00.

Bravo, ai stil este un concurs de modă în care concurente anonime trebuie să demonstreze că au stil. Show-ul a ajuns la cel de-al cincilea sezon, iar marea finală a acestuia va avea loc pe 22 iunie.