Scandal, după ce nepoata unui mafiot a devenit vedeta unui reality show. Cum arată tânăra

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/01/2019, 19:17
Scandal, după ce nepoata unui mafiot a devenit vedeta unui reality show. Cum arată tânăra GALERIE FOTO
Nepoata celebrului Gravano a devenit vedeta unui reality show

S-a declanșat un mare scandal, după ce nepoata unui celebru mafiot a devenit vedeta unui reality show produs de MTV. Este vorba de Karina Seabrook, nepoata mafiotului Sammy ”Taurul” Gravano. Noua emisiune ”Made in Staten Island” arată viețile tinerilor care au avut în familie infractori celebri și care încearcă să se îndepărteze pe cât posibil de trecutul lor. Printre participanți, se află și Karina, care este rudă cu unul dintre cei mai celebri mafioți din istorie.

Fata este chiar prezentată în timp ce vorbește la telefon cu bunicul ei, ”Taurul” Gravano, eliberat în 2017 din închisoare după ce și-a ispășit pedeapsa de 17 ani, despre viața ei și planurile de viitor. ”Vorbim săptămânal. Este plăcut să pot discuta cu el, mai ales după ce am stat atâta timp despărțiți”, a spus Karina.

Scandal uriaș declanșat după ce nepoata unui mafiot a devenit vedeta unui reality show

Totodată, în cadrul emisiunii sunt prezentate și scene în care fata se laudă că știe mafioți celebri și a crescut cu ei, lucru care a stârnit critici dure în Statele Unite. Cei care o blamează pe tânără susțin că li se creează o imagine negativă. Drept urmare, 7.000 de persoane au semnat o petiție în care critică postul TV pentru că prezintă orașul ca pe o ”adunătură de gangsteri, drogați și ratați”.

Scandal, după ce nepoata unui mafiot a devenit vedeta unui reality show. Cum arată tânăra
nepoata mafiotului Sammy ”Taurul” Gravano a devenit vedeta unui show produs de MTV

De altfel, chiar și Bill de Blasio, primarul New York-ului a scris pe un site de socializare că reality show-ul promovează stereotipuri în goana după audiență. Cu toate acestea, Karina afirmă că nu îi pasă de petiție și că oamenii s-au grăbit să judece emisiunea. Cât despre bunicul ei, acesta a fost numărul 2 în Familia Gamibino și l-a ajutat pe John Gotti să ajungă șeful ei, asta după ce a plănui, în 1985, asasinarea lui Paul Castellano.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×