A pornit un adevărat scandal, după ce Putin a acceptat să danseze cu această doamnă. Cine este femeia din imagine

Scandal din cauza lui Putin! Președintele rus a ieșit la dans, sâmbătă, acompaniat de șefa diplomației austriece, Karin Kneissl. În cadrul unei nunți, aceasta l-a invitat pe Putin la dans. În urma acțiunii, un val de critici a și apărut. Conform EFE și Reuteurs, după orele prânzului, vizita lui Vladimir Putin în Austria a fost transmisă încă de la sosirea lui pe aeroportul orașului. Scandalul a pornit când Vladimir Putin și Karin Kneissl au dansat împreună la nunta șefei diplomației austriece. Aceasta a fost îmbrăcată într-o rochie de mireasă tradițional austriacă. Iar imaginea nunții  a fost una de vis. În fundalul celor doi se afla o trupă de soliști care i-au încântat pe miri si cei aproximativ 100 de invitați.

Fotografiile de la nunta lui Karin Kneissl(53) arată că cei doi, în timp ce dansau, discutau diferite lucruri.

Scandal din cauza lui Putin! Președintele rus discuta cu șefa diplomației austriece în timpul dansului

Fotografiile de la nunta lui Karin Kneissl(53) arată că cei doi, în timpul dansului, discutau diferite lucruri. Învitații au fost numai unul și unul, printre care conservatorul austriac Sebastian Kurz și vicecancelarul Heinz Strache, liderul partidului de extremă dreapta FPOe. Criticii lui Karin spun că unii invitați de la nuntă au fost inoportuni, ca liderul de la Kremlin. De asemenea, cu această mișcare, criticii văd subtil o oarecare slăbire, în fața Rusiei, a poziției UE.

În urma acestei acțiuni, un val de critivi a și apărut.

Purtătorul de cuvânt al Partidului Social-Democrat, Andreas Schieder, i-a urat toate cele bune lui Karin. „Îi doresc sincer (lui Kneissl) tot ce este mai frumos la nunta ei, dar mi-ar fi plăcut ca pentru interesul naţional să se fi evitat reacţiile internaţionale negative cauzate de invitarea preşedintelui rus”, a spus acesta. De altfel, după urare, a urmat și un scurt comentariu cu iz politic. ”Din acest moment, Austria nu mai poate fi un mediator în Ucraina”, a completat purtătorul de cuvânt.

Reacții, după ce Putin a apărut la nuntă

MAE austriac a explicat pe scurt că vizita lui Vladimir Putin la nuntă nu are repercusiuni. ”Schimbări în politica externă a Austriei în vizita lui Putin este una personală”, a specificat MAE. De asemenea, Heinz Christian Strache, liderul extremei drepte austriece, și-a expus și el opinia despre onorarea acestui eveniment din partea lui Putin. ” „Nu poate exista o publicitate mai bună pentru Austria, pentru natura ei minunată, peisajele de vis şi autentica ei ospitalitate”, a declarat președintele partidului.

Criticii lui Karin spun că unii invitați de la nuntă au fost inoportuni, ca liderul de la Kremlin.

Evelyn Regner, care face parte din lista de critici a ceea ce s-a întâmplat sâmbătă, nu este de acord cu cele întâmplate. Parlamentara europeană socialistă a declarat că ”este o provocare de dimensiuni europene, ba chiar este o invitație rușinoasă”, a declarat Evelyn, conform Der Standard.

De asemenea, parlamentarul din opoziție, Andreas Schiender, a specificat că nu a fost o mișcare bună prin venirea lui Putin. ”Cum ar trebui să îşi ducă la capăt Austria promisiunea că preşedinţia Consiliului UE va construi legături şi va fi un mediator onest în aceste condiţii? Ce contribuţii vor să aibă Kurz şi Kneissl pentru a rezolva criza din Ucraina, când ei celebrează în privat cu una dintre părţile implicate în conflict?”, a spus acesta, conform DIGI24.

Taguri: Vladimir Putin