Sătul de glumele vecinilor din sat, acest ţăran şi-a făcut operaţie de schimbare de sex la 22 de ani! Acum e femeie şi îşi zice Cassandra. Să vezi CUM ARATĂ

Ionuţ Cataramă   
în Monden
01/02/2018, 22:38
Sătul de glumele vecinilor din sat, acest ţăran şi-a făcut operaţie de schimbare de sex la 22 de ani! Acum e femeie şi îşi zice Cassandra. Să vezi CUM ARATĂ GALERIE FOTO

O vorbă din bătrâni spune că, dacă eşti ambiţios, poţi muta munţii din loc. În acelaşi timp, însă, dacă eşti înţelept, îi laşi în pace, că nu te deranjează cu nimic!

Cam aceste este cazul unui tăran dintr-un sat din statul Iowa, SUA. Nu a avut parte de o copilărie deloc fericită. Asta din cauza comportamentului feminin arătat, pentru care s-a ales cu multe glume din partea vecinilor şi a colegilor, dar şi cu multe bătăi din partea tatălui, extrem de comformist şi de modă veche.

Aşa se face că, imediat cum a împlinit vârsta majoratului, a fugit de acasă şi a luat-o de la capăt, în Miami, Florida. Timp de 4 ani, a lucrat din greu şi a reuşit să strângă 200.000 de dolari – preţul unei operaţii totale de schimbare de sex. Iar acum, Cassandra – aşa cum îşi zice – locuieşte la Hollywood şi şi-a croit un drum în lumea dansului şi a burlesque-ului, îndeplinindu-şi visul de o viaţă.

Am trecut prin chinuri inimaginabile în copilărie, apoi am trecut prin alte chinuri, strângând bani şi apoi prin dureri inimaginabile din cauza operaţiilor, dar acum pot spune, în sfârşit, că sunt femeia fabuloasă care am dorit mereu să fiu„, mărturiseşte Cassandra.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×