„SĂRACA DE TINE” Fotografiile absolut ŞOCANTE postate de o actriţă de filme pentru adulţi pe Facebook

Ionuţ Cataramă   
în Monden
01/09/2017, 14:02
„SĂRACA DE TINE” Fotografiile absolut ŞOCANTE postate de o actriţă de filme pentru adulţi pe Facebook GALERIE FOTO

O actriţă de filme pentru adulţi din Marea Britanie şi-a îngrozit fanii, după ce a postat pe Facebook mai mul fotografii cu ranile pe care le-a suferit după ce a încercat să îşi injecteze singură o substanţă care să o ajute să se bronzeze mai rapid şi mai atrăgător.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Gemma Massey a început procedura în urmă cu patru luni, făcându-şi câte o injecţie în piciorul drept şi în fiecare fesă. Au început să doară şi mi-au apărut nişte umflături roşii şi tari. Crezând că am atins muşchiul, am presupus că vor dispărea de la sine. Pe măsură ce a trecut timpul, au devenit mai mari. Am sunat la serviciul medical NHS şi m-au sfătuit să merg direct la spitalpovesteşte sterleta.

Medicii i-au făcut mai multe investigaţii imagistice şi aşa au aflat că lichidul injectat s-a infectat, dând naştere unor abcese. Ea a fost operată imediat pentru a curăţa zona. Când au văzut imaginile groteşti, fani i-au transmis mesaje de încurajare şi însănătoşire. „Săraca de tine, nici nu ştiam că se poate întâmpla aşa ceva. Să te faci bine curând!„, i-a urat unul dintre ei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×