Sandra Izbaşa şi dansatorul Andreei Bălan, Petrişor Ruge, s-au despărţit

Gabriel Esanu   
în Hotnews
17/06/2017, 00:08
Sandra Izbaşa şi dansatorul Andreei Bălan, Petrişor Ruge, s-au despărţit

Sandra Izbaşa şi dansatorul Andreei Bălan, Petrişor Ruge, s-au despărţit! Cei doi erau împreună de doi ani şi multă lume îi dădea căsătoriţi, însă iată că povestea lor de dragoste a ajuns la sfârşit.

Sandra şi Petrişor s-au despărţit de câteva săptămâni. A fost o surpriză neplăcută pentru toată lumea. Erau tare frumoşi împreună, se completau, aveau lumea lor, se respectau, se susţineau şi chiar se iubeau. Petreceau destul de mult timp împreună, el aproape că era mutat definitiv la Sandra. Au făcut multe sacrificii ca să fie împreună. Sandra l-a însoţit la spectacole în ţară, în străinătate, atunci când era plecat cu Andreea Bălan, doar ca să fie lângă el. Şi el a făcut sacrificii pentru ea. Toată lumea se aştepta la o nuntă, la o logodnă, nu la o despărţire. Nu i-am văzut niciodată certându-se, erau numai un zâmbet amândoi şi foarte drăgăstoşi unul cu celălalt. Nu ştie nimeni care e motivul, ei nu discută despre relaţia lor. Nici când erau împreună, fericiţi, nu dădeau din casă. Să sperăm că e o doar o pauză şi nu o despărţire”, au declarat surse apropiate celor doi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

sursă: romaniatv.net

Închide ×