Sandra Izbasa se face actriță! Dubla campioană artistică va fi ofițer DIICOT!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
28/06/2018, 10:32
Sandra Izbasa se face actriță! Dubla campioană artistică va fi ofițer DIICOT! GALERIE FOTO
Fosta campioana olimpica Sandra Izbasa se face actrita!

Sandra Izbasa se face actrita! Fosta gimnastă ajunsă la vârsta de 28 de ani, dublă campioană olimpică, îşi va face debutul în actorie, într-un film poliţist regizat de Iura Luncaşu. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Am un proiect foarte frumos. Voi juca într-un film. Va fi un film poliţist, o comedie poliţistă. Regizorul e Iura Luncaşu, eu am fost foarte impresionată de filmului lui «Ghinionistul». Am fost foarte bucuroasă că s-a gândit la mine. Voi fi o tipă dintr-un grup care le va stăpâni pe celelalte fete. Sunt poliţistă DIICOT, dar nu pot da mai multe detalii. O să fie senzaţie, pentru că e gândit foarte bine acest rol şi îmi doresc să empatizez cu acest rol. Îmi doresc să fac tot ceea ce mi-am propus, pentru că deja mi-am făcut o imagine despre cum va arăta. Încă nu am început filmările, mai avem o săptămână.

După ce a câștigat tot ce era de câștigat în gimnastică, Sandra Izbașa se face actriță

O să fie cu cascadorii, asta mi-a plăcut foarte mult. Sunt curioasă cum mă descurc, pentru că e o provocare. Mi-am dorit din tot sufletul acest proiect şi mă bucur mult. Am făcut actorie doar 3-4 luni. Vreau să văd cât de mult mi se potriveşte rolul de actriţă şi cât de bine mă descurc. N-are cum să nu mi se potrivească. Şi în sala de gimnastică am jucat teatru ca să pot să scap de anumite situaţii. Şi antrenorii m-au sfătuit ca după gimnastică să mă îndrept spre actorie“, a declarat campioana la o emisiune TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×