Săndel Bălan, marele absent de la cununia fiicei sale. Cum a aflat că Andreea Bălan s-a cununat

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit civil în acest weekend, iar alături le-au fost cele mai apropiate persoane. Cu toate acestea, chiar tatăl vedetei a fost marele absent al evenimentului unic din viața fiicei sale. Se pare că acesta a aflat prin intermediul contului de socializare că Andreea s-a cununat civil cu George Burcea.

Tatăl Andreei Bălan a lipsit de la cununia fiicei sale

„A fost la ea la spital…A plâns că îi moare fata…Azi în marea zi stă singur în casă și trist. A tot sperat până în ultima clipă că va fi invitat. Își pregătise costumul. Nu e invitat nici la nuntă”, au spus apropiații familiei, potrivit Click.

Andreea Bălan s-a decis să se căsătorească, după ce a fost la un pas de moarte, imediat după ce a adus-o pe lume pe micuța Clara. Vedeta a trecut prin momente de groază. A suferit un stop cardio-respirator, iar medicii au fost nevoiți s-o resusciteze pe artistă.

Tatăl Andreei Bălan a lipsit de la cununia fiicei sale

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte

Vedeta a fost readusă la viață de medici, însă a fost nevoită să mai suporte încă trei intervenții chirurgicale. Atunci a văzut cât de importantă este căsătoria legală. Vedeta a spus că partenerul ei de viață nu putea să decidă dacă să o deconecteze sau nu de la aparatele care o susținau în viață, deoarece nu erau căsătoriți legal.

„Eu am trecut, acum câteva luni, printr-o perioadă foarte tristă, cu ceea ce mi s-a întâmplat când am născut-o pe Clara. Unul din motivele pentru care am decis să facem nunta anul acesta a fost faptul că George nu ar fi avut dreptul să decidă dacă să fiu deconectată de la aparate, în caz că pățeam ceva”, a mărturisit artista.