Au cele mai mari salarii din România. Cine conduce în topul celor mai bine plătiţi români.

Filon Stan   
în Hotnews
08/09/2017, 14:28
Au cele mai mari salarii din România. Cine conduce în topul celor mai bine plătiţi români.

Salarii de top În România! Care este cel mai bănos domeniu! Salariul mediu pe economie a ajuns în luna iulie la 2400 de lei, potrivit datelor oficiale. Aşadar, salariile au crescut şi ele, chiar şi în mediul privat.

IT-iştii rămân angajaţii cel mai bine plătiţi din România, cu aproximativ 6.000 de lei pe lună. Câştiguri frumoase au şi petroliştii: peste 5.500 de lei lunar, iar podiumul este completat de cei care lucrează în companiile aeriene, cu o leafă de aproximativ 4.800 de lei. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Salariile de top, de 5 ori mai mari decât al unui chelner

Dacă ne uităm la coada clasamentului, chelnerii, cameristele şi bucătarii sunt românii cu cele mai mici salarii. Primesc în medie puţin peste 1.400 de lei pe lună.

Şi tot statistica ne mai arată ceva. În timp ce salariile bugetarilor au crescut cu 5,1%, cele din sănătate şi asistenţă socială au crescut cu doar 0,3%.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×