În 2002, apărea în faimoasa reclamă la salam săsesc şi toată România era topită după ea. Cum arată acum, la 19 ani

Filon Stan   
în Reality show
19/11/2017, 22:10
În 2002, apărea în faimoasa reclamă la salam săsesc şi toată România era topită după ea. Cum arată acum, la 19 ani GALERIE FOTO

Fetiţa din reclamă, care nu putea pronunţa cei 4 „s” din sintagma „salam săsesc” a devenit celebră dintr-o … întâmplare. „Era chiar de ziua mea, pe 14 mai, o doamnă vorbea cu mine şi se ţinea de burtă de atâta râs. Mi-a zis că nici nu mai trebuie să dau probă. Apoi, m-au văzut cei cu salamul. Le-a plăcut că eram sâsâită şi aşa am ajuns în reclamă„, povesteşte Luiza Lucuţa.

Anii au trecut şi Luiza s-a transformat dintr-o fetiţă extrem de drăgălaşă într-o adolescentă foarte studioasă. Acum are 19 ani şi curios, nu a urmat o carieră în televiziune sau în actorie, aşa cum probabil ne-am fi aşteptat. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIE FOTO!

Luiza Lucuţa a absolvit Liceul „Mircea cel Bătrân” din Constanţa şi, în 2016, s-a mutat în Scoţia. Iar dacă în 2002 îmbia lumea să cumpere salam săsesc, acum are un scop mult mai serios, fiind studentă în anul al doilea la Facultatea de Neuroştiinţe din cadrul Universităţii din Glasgow.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×