Vă mai amintiţi de SABINA, fetiţa care a purtat BENTIŢA TRICOLORĂ în SECUIME?! Cum arată ACUM, la 18 ANI, şi ce COŞMAR trăieşte! Asta nu e tot! A renunţat la celebra bentiţă şi s-a pozat doar în lenjerie intimă

Iuliana Spirache   
în Monden
02/08/2016, 00:04
Vă mai amintiţi de SABINA, fetiţa care a purtat BENTIŢA TRICOLORĂ în SECUIME?! Cum arată ACUM, la 18 ANI, şi ce COŞMAR trăieşte! Asta nu e tot! A renunţat la celebra bentiţă şi s-a pozat doar în lenjerie intimă GALERIE FOTO

Vă mai amintiţi de SABINA? Sabina a devenit cunoscută în toată ţara în momentul cînd a ales să poarte bentiţa tricoloră la şcoală de Ziua Maghiarilor, iar decizia ei a provocat un mare scandal în acel moment.

Timpul a trecut, iar Sabina, eleva din Covasna, a ales să renunţe la bentiţa tricoloră, dar şi să uite acel eveniment, iar acum e preocupată să pozeze cît mai sexy şi să posteze imaginile pe site-urile de socializare şi nu a renunţat la curajul pe care îl avea şi cînd era foarte tînără.

Vă mai amintiţi de SABINA?

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI CU SABINA ÎN LENJERIE INTIMĂ! 

Sabina pozează fără inhibiţii, se filmează în lenjerie intimă, iar apoi imaginile le distribuie pentru a primit cît mai multe aprecieri pe site-urile de socializare. Deşi primeşte zeci de laude, Sabina are şi „duşmani”. Pe lîngă laude, tînăra este înjurată pe internet de persoanele care nu au uitat de gestul său de la „Ziua Maghiarilor”. Deşi încearcă să nu se intimideze, valul de ameninţări de care se loveşte au făcut-o pe Sabrina să se sperie ca nu cumva să păţească ceva şi e hotărîtă să apeleze la Poliţie ori de cîte ori are nevoie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×