I S-A VĂZUT! Antonia a păţit RUŞINEA VIEŢII pe scenă, chiar în timpul concertului! Imaginile pe care le vrea şterse

Ionuţ Cataramă   
în Monden
30/08/2017, 10:00
I S-A VĂZUT! Antonia a păţit RUŞINEA VIEŢII pe scenă, chiar în timpul concertului! Imaginile pe care le vrea şterse GALERIE FOTO

Vocea nu este de ajuns pentru a reuşi în industria muzicală de la noi, dar şi de pretutindeni. Iar Antonia ştie foarte bine aceste lucru. Există însă şi cazuri când acest lucru se întoarce împotriva ta, cu efect de bumerang.

Este vorba despre o serie de imagini de-a dreptul fabuloase – care pot fi urmărite accesând galeria foto de mai sus – realizate în timpul unui concert susţinut de Antonia într-un club din Bucureşti. Iubita lui Alex Velea s-a prezentat la eveniment îmbrăcată extrem de provacator, într-o pereche de pantalonaşi de blugi foate, foarte scurţi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Atât de scurţi încât, în timpul mişărilor de dans, Antonia le-a oferit fanilor ei, în special celor de sex masculin, mai mult decât au plătit, cei din apropierea scenei putând vedea destul de clar zonele intime ale cântăreţei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×