S-a întâmplat ceea ce toată lumea bănuia! Smiley şi Sore, împreună! AVEM IMAGINILE

Ionuţ Cataramă  
înMonden
19/04/2017, 23:42
S-a întâmplat ceea ce toată lumea bănuia!  Smiley şi Sore, împreună! AVEM IMAGINILEGALERIE FOTO

Sunt doi dintre cei mai de succes artişti din industria noastră muzicală şi nu de puţine ori s-a speculat că între ei este – sau cel puţin a fost – o poveste de dragoste. Care să fie însă adevărul despre relaţia dintre Smiley şi Sore?!

Speculaţiile au fost atât de puternice încât cei doi chiar au ajuns să se evite. Nu de alta, dar daca Smiley este singur-cuc, Sore are o relaţie serioasă, cu avocatul Mircea Julean, căruia anul trecut i-a dăruit o fetiţă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Iată însă că, de ceva vreme, cei doi cântăreţi au decis să ignore gurile rele şi să se afişeze din nou împreună. Asta pentru că, în pofida speculaţiilor, îi leagă o relaţie de prietenie foarte veche. Aşa se face că, zilele trecute, Smiley şi Sore au avut un concert împreună, pe Veranda Mall din Bucureşti, iar imaginile le puteţi urmări accesând galeria foto de mai sus!

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×