S-a întamplat ceea ce toată lumea bănuia! Ruby şi Dorian Popa au recunoscut: „Fericire mare”

Gabriel Esanu   
în Monden
07/11/2016, 10:58
S-a întamplat ceea ce toată lumea bănuia!  Ruby şi Dorian Popa au recunoscut: „Fericire mare” GALERIE FOTO

Un nou cuplu, de-a dreptul surprinzător, pare să fi luat naştere în showbizzul autohton. În rolurile principale: două dintre vedetele momentului din România.

Ruby şi Dorian Popa au devenit foarte buni prieteni în urmă cu un an şi jumătate, în timpul showului „Sînt celebru, scoate-mă de aici”. Scenele difuzate de ProTV au generat multe controverse, nu puţini fiind telespectatorii convinşi că între cei doi s-ar fi născut o idilă.

Iar ceea ce a urmat odată cu întoarcerea din Africa de Sud nu a făcut decît să întărească aceste speculaţii. Cu toate că, oficial, sînt implicaţi în alte relaţii, Ruby şi Dorian au devenit din ce în ce mai apropiaţi, fiind surprinşi în dese rînduri împreună. Acesta este şi cazul unei fotografii pe care cîntăreaţa a postat-o duminică pe facebook, poză în care bruneta apare alături de, aţi ghicit!, Dorian. După cum era de aşteptat, fanii i-au felicitat pe cei doi, afirmînd că le stă foarte bine împreună.

Situaţia este cu atît mai interesantă cu cît însăşi Ruby a pus gaz pe foc, mărturisind într-un interviu recent că Dorian este „unul dintre cei mai sufletişti oameni pe care i-am cunoscut şi sîntem apropiaţi. Ne-am înfrăţit în Africa şi ne înţelegem mai bine decît de la început”.

DĂ CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU RUBY ŞI DORIAN POPA

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×