S-au rupt norii şi au căzut pe pământ! Fenomen UNIC în istoria umanităţii

Ionuţ Cataramă   
în Monden
13/02/2017, 00:01
S-au rupt norii şi au căzut pe pământ! Fenomen UNIC în istoria umanităţii GALERIE FOTO

Un fenomen meteorologic rar a putut fi admirat zilele trecute pe o stradă din Italia, iar imaginile au ajuns rapid pe internet. Când a ieşit cu câinele său la plimbare,  Marcello Tommasoni a observat să norii de pe cer s-au rupt efectiv în bucăţi mai mici.

”Mă aflam pe strada ”Un umore”, împreună cu căţelul meu, Buck, care a început să latre cu putere dintr-o dată. După câteva secunde, am auzit un zgomot puternic. Era ceva morbid, imaterial m-a lăsat perplex. Am făcut câteva poze, pe care i le-am trimis unui prieten”, a declarat Marcello Tommasoni, persoana care a fost martorul fenomenului incredibil, pentru ilfattoquotidaino.it.

Specialistul meteorolog Alvaro Porfido a explicat faptul că ar fi vorba despre o “defecare atmosferică”:

”Nu e vorba despre niciun fenomen bizar. Norii încărcaţi s-au lăsat jos, desprinzându-se practic din atmosferă. Este un fenomen posibil, însă este prima dată când se întâmplă, cel puţin documentat. Nu există nicio lucrare anterioară în care să se vorbească despre acest fenomen. Îmi place ceea ce fac şi mă voi strădui să explic cât mai bine acest fenomen pentru a-l face cunoscut”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×