S-a sinucis după ce a pierdut la păcănele! Apropiații vorbesc despre un blestem!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
15/06/2018, 19:28
S-a sinucis după ce a pierdut la păcănele! Apropiații vorbesc despre un blestem!
S-a sinucis după ce a pierdut la păcănele

Tragedie fără margini în Iași! Un tânăr care avea nunta programată peste doar o lună și-a șocat toți apropiații, printr-un gest extrem! Bărbatul s-a spânzurat într-o pădurice din localitatea Ungheni.

Motivul i-a făcut să plângă pe toți cei care l-au cunoscut. Se pare că bărbatul, care lucra ca brancardier la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, ar fi pierdut 2500 de lei la păcănele!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

S-a sinucis după ce a pierdut la păcănele

Bărbatul trăia cu concubina şi cei doi copii în casa părinţilor, arată Ziarul de Iaşi. Cea care l-a văzut ultima oară în viaţă a fost mama lui, de la care şi-a luat la revedere înainte să plece de acasă, miercuri seară, dar n-a bănuit nici o clipă că fiul ei ar recurge la un asemenea gest. Criminaliștii au deschis o anchetă, dar principala ipoteză este sinuciderea. Apropiații vorbesc despre un blestem de familie! Tatăl său ar fi și-ar fi găsit sfârșitul într-un mod asemănător, în urmă cu 20 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×