Rusia a intervenit prin atacuri cibernetice coordonate pentru ca Donald Trump să câştige alegerile din SUA. Ce a făcut Obama!

Daniel Vlad   
în Hotnews
17/12/2016, 00:01
Rusia a intervenit prin atacuri cibernetice coordonate pentru ca Donald Trump să câştige alegerile din SUA. Ce a făcut Obama!

Rusia a intervenit prin atacuri cibernetice coordonate pentru a manipula votul americanilor pentru cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump, care a avut-o ca adversar pe fosta Primă Doamnă a Americii, Hillary Clinton, au dezvăluit mai multe oficialităţi americane. Barack Obama a declarat că ruşii au oprit atacurile cibernetice după ce l-a confruntat în septembrie pe Vladimir Putin.

Informaţii dezvăluite recent ar conţine dovezi despre implicarea directă a liderului de la Kremlin în atacurile informatice care au vizat serverele Comitetului Naţional al Partidului Democrat din SUA.
Rusia a catalogat ca fiind „absurde” acuzaţiile privind implicarea lui Vladimir Putin în scrutinul din SUA. Şeful diplomaţiei Rusiei, Serghei Lavrov, a reacţionat afirmând că „am fost uimit când am aflat acest lucru. Este absurd, nu există nicio şansă ca cineva să creadă acest lucru”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

La rândul său, Donald Trump, preşedintele-ales al SUA, consideră „ridicole” suspiciunile privind implicarea Rusiei în campania electorală americană, notând că, dacă el ar fi denunţat ingerinţe străine, ideea ar fi fost numită „teorie a conspiraţiei”. „Vă puteţi imagina că, în cazul în care am fi avut alt rezultat al alegerilor şi am fi încercat noi să jucăm cartea Rusia-CIA, ideea ar fi fost numită teorie a conspiraţiei”, a transmis Donald Trump prin Twitter. „Până nu prinzi hackerii în fapt, este greu să determini cine comite atacurile informatice. De ce nu s-a vorbit despre acest lucru înaintea alegerilor?”, a adăugat Trump, citat de site-ul Politico.com.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/rusia-a-intervenit-prin-atacuri-cibernetice-coordonate-pentru-ca-donald-trump-sa-castige-alegerile_331292.html#ixzz4T2ZcsLYI

Închide ×