Rugăciunea care le ajută pe femeile care vor să se mărite! Se spune în ziua de Buna Vestire

Raluca Ogaru   
în Reality show
23/03/2018, 18:09
Rugăciunea care le ajută pe femeile care vor să se mărite! Se spune în ziua de Buna Vestire GALERIE FOTO
Buna Vestire marchează momentul în care Fecioara Maria din Nazaret, crescută în templu până la 15 ani şi apoi dată în tutela dreptului Iosif, căci părinţii ei muriseră, a fost aleasă de Dumnezeu să-l nască pe Fiul Său şi a primit înştiinţare prin Arhanghelul Gavriil (sărbătorit pe 26 martie):   „Bucură-te, ceea ce eşti plină de har! Domnul este cu tine. Binecuvântată eşti tu între femei… Şi iată, vei lua în pântece şi vei naşte fiu şi vei chema numele lui Iisus”. (Luca 1, 28-32). E o sărbătoare cu dată fixă, 25 martie, de la care până la Crăciun, când Maria l-a născut pe Iisus, sunt exact nouă luni.
 
Mai jos, regăsiţi rugăciunea care le ajută pe femeile care ăşi doresc să se căsătorească. În popor, se crede că este bien ca aceasta să fie rostită cu voce tare în ziua de Buna Vestire.

„La Tine alerg, Doamne, nădejdea mea, întărirea mea, lumina vieţii mele. Ajută-mă să am o familie bineplăcuta Ţie, o familie peste care să se reverse mulţimea binecuvântărilor Tale. Fereşte-mă, Doamne, de tot răul. Fereşte-mă de o alegere greşită. Fereşte-mă de minciuni, de răutate, de desfrâu. Să nu mă înşele frumuseţea cea degrabă trecătoare, ci să caut mai ales frumuseţea sufletească. Amin!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×