A murit unul dintre actorii din Game of Thrones. Avea 94 de ani! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
16/10/2017, 21:22
A murit unul dintre actorii din Game of Thrones. Avea 94 de ani! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Unul dintre actorii cunoscutului serial Game of Thrones a murit în casa lui din Londra, la vârsta de 94 de ani. Roy Dotrice l-a interrpretat pe Hallyne Pyromance, consilierul alchimist din King’s Landing. Dotrice s-a făcut cunoscut la nivel mondial după ce l-a jucat pe Leopold Mozart, în filmului de Oscar „Amadeus”, dar a avut şi foarte multe roluri în piese de teatru, prima sa iubire. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Dotrice a fost prezentat iniţial ca Marele Maestru Pycelle în serialul Game of Thrones, dar a trebuit să se retragă din cauza sănătăţii şi a fost înlocuit de Julian Glover. Dotrice a fost recompensat de regina Elisabeta a II-a în 2008, când a fost numit ofiţer al Ordinului cel mai exigent al Imperiului Britanic. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Roy Dotrice a câştigat nenumărate premii

A câştigat numeroase premii pe tot parcursul carierei sale lungi, inclusiv un premiu Tony în anul 2000 pentru rolul său în revigorarea pe Broadway a filmului „O lună pentru cei rătăciţi”. Dotrice a fost, de asemenea, membru al Forţelor Aeriene Regale înainte de cariera sa de actorie.

Actorul i-a avut alături pe cei dragi, înainte de a muri. Tată a trei fete şi bunic de mai multe ori, Dotrice a murit înconjurat de familia sa, în locuinţa sa din Londra.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×