Rona Hartner, certată cu mătura! „Oricum, mâine trebuie să măturăm din nou”

Filon Stan   
în Reality show
15/02/2018, 15:09
Rona Hartner, certată cu mătura! „Oricum, mâine trebuie să măturăm din nou” GALERIE FOTO

A început scandalul la Ferma vedetelor! Personajul central este chiar Rona Hartner, care se pare că a intrat în conflict cu ceilalţi concurenţi. Mai mult, actriţa este deja prima vedetă propusă la duel, lucru care nu i-a picat deloc bine.

Prima vedetă numită fermierul săptămânii a fost Patrizzia Paglieri, care a încercat să ducă la bun sfârşit toate sarcinile, însă la un moment dat, aceasta a intrat în conflict cu Rona. Rona Hartner, care a şi fost desemnat unul dintre servitorii săptămânii,  a fost acuzată că nu şi-a dat interesul, deşi şi-a asumat responsabilitatea. Artista ar fi trebuit să facă curăţenie în camere, dar când celelalte concurente au venit să continue munca ei, au observat că Rona nu măturase deloc. Diana Dumitrescu a fost nemulţumită că a trebuit să facă ea toată munca Ronei.

Rona Hartner nu se omoară cu munca! Scandal la Ferma Vedetelor!

„N-am măturat bine dormitorul pentru că ştiam că o să fie foarte multă tevatură şi că mâine trebuie să măturăm din nou. Nu puteam să mătur sub pat din cauza piciorului”, a mărturisit Rona Hartner miercuri seara, în cadrul emisiunii. Şi Majda Aboulumoush a fost nemulţumită de Rona: „Ideea era să facem curat pe bune, ca să supravieţuim”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×