Categorie: Autor:

Rona Hartner, declarații emoționante despre cum a invins cancerul: „Tata, din Rai, a insistat ca eu să scap”

Rona Hartner își revine rapid după operația suferită la colon și face declarații emoționante după ce a învins cancerul. Ea a vorbit, într-un interviu, despre tatăl ei și despre credință, dar și despre planurile pe care și le face cu viitorul soț.

Rona Hartner, declarații emoționante despre cum a invins cancerul. Nu mai e în pericol

Întrebată dacă acum este în afara oricărui pericol, Rona Hartner a fost categorică: „Da, mă hrănesc foarte bine și dacă cumva peste o lună când iese exact caracterul tumorii, este o analiză mai complexă, mai mult decât biopsia, atunci se va știi exact dacă am nevoie de altă intervenție, dacă e genul de tumoare care se mai poate înmulți sau dacă a fost o problemă locală datorată stresului… În orice caz, ceea ce este clar este că Dumnezeu a vrut să îmi arate această boală perversă, tăcută”.

Rona a vorbit și despre cum l-a pierdut pe tatăl ei, în urmă cu trei ani. „Doctorul Pavelescu care mi-a sugerat să mă duc la domnul doctor Beuran, e născut în aceeași zi cu tata, iar domnul doctor Beuran e născut în aceeași zi în care tata a urcat la cer. Iar pe tata l-am găsit acum 3 ani cu un cancer fază IV și nu a mai avut ce să facă. Plângeam și eu și doctorul Pavelescu și toată lumea, nu aveam ce să-i facem, nici nu a mai fost cazul să-l mai deschidă! Și atunci cred că tata a insistat din Rai ca eu să nu mă trezesc prea târziu și să am posibilitatea să scap”, a spus ea.

Rona Hartner si iubitul ei

Pregătită de nuntă

Viața merge mai departe pentru Rona. Urmează să se căsătorească, în mai, cu iubitul ei, Herve. „Cununia civilă aș vrea s-o fac în România, iar nunta religioasă, aș vrea s-o fac în Franța, pe Coasta de Azur. Pentru cununia civilă cred că este 11 sau 12 mai, vedem noi unde facem în România, unde găsim o locație simpatică, înainte să plece oamenii în vacanță!”, a povestit actrița.

Credința a fost cea care a apropiat-o de Herve, cu care s-a cunoscut la un weekend de rugăciune. „Prima persoană pe care eu am văzut-o era Herve, care se rugase în același moment în care eu m-am rugat la Dumnezeu să nu mai fiu singură, el s-a rugat la fel. A avut o chestie originală”, a spus Rona.