Îl mai ştii pe Romeo Fantastik? „Regele Sexului” a chelit şi e de nerecunoscut. Cum arată acum, la 18 ani de la hit-ul „Carolina”

Sandra Popescu  
înReality show
20/03/2018, 22:00
Îl mai ştii pe Romeo Fantastik? „Regele Sexului” a chelit şi e de nerecunoscut. Cum arată acum, la 18 ani de la hit-ul „Carolina”GALERIE FOTO

2000 a fost anul de graţie al lui Romeo Fantastik. A lansat melodia „Carolina”, piesă care, în pofida versurilor ilogice şi puerile, avea să devină un veritabil hit în industria muzicală din ţara noastră. De atunci, însă, nu s-a auzit mai nimic de pleşuvul cântăreţ.

Unii spun că e foarte bolnav, alții că fumează prea mult și că pierde nopțile, iar din acest motiv a ajuns să fie de nerecunoscut. Pe numele lui real Romeo Cobzaru, „Regele Sexului” – aşa cum s-a autoproclamat – s-a retras din spaţiul public şi este total schimbat. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Romeo Fantastik a chelit şi s-a îngrăşat enorm, neaducând deloc cu „macho man”-ul din 2000. Cât despre carieră, şi de ea s-a cam ales praful, toate tentativele artistului de a reveni la faima şi la succesul de altădată fiind sortite eşecului.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×