Românul împuşcat în America a avut un înger păzitor. Îi datorează viaţa! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
06/10/2017, 15:18
Românul împuşcat în America a avut un înger păzitor. Îi datorează viaţa! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Românul împuşcat la concertul de muzică country din Statele Unite ale Americii a avut un înger păzitor! Luca a întâlnit în timpul concertului o tânără. În noaptea tragediei, Lenea şi Luca lucrau în baruri diferite în cadrul festivalului din Las Vegas, unde a avut loc atacul armat. Cei doi s-au cunoscut cu doar câteva minute înainte să înceapă nebunia.

La un moment dat, s-a creat haos în jurul lor şi şi-au dat seama că cineva trăgea cu o armă în mulţime. Au încercat să fugă din calea gloanţelor, dar tânărul român a fost rănit grav. ”Eram în spatele lui şi mi-am dat seama că a spus «am fost împuşcat, am fost împuşcat!». Am zis «nu e nicio problema, ne descurcăm!». Mâna mea era plină de sânge, am văzut poză cu mama lui pe telefon şi am realizat că nu pot să îl las acolo. Trebuie să ne mişcăm, să părăsim zona. Toată lumea urla, oamenii luptau pentru vieţile lor”, a povestit tânăra. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Românul împuşcat în SUA se reface

Aceasta nu a vrut să îl lase în urmă şi i-a oferit o mână de ajutor, chiar dacă asta a însemnat să-şi rişte viaţa. „Siguranţa era cea mai importantă pentru noi, aşadar am început să urlu după ajutor. Un domn din Canada, nici până astăzi nu îi ştiu numele, ne-a ajutat să îi apăsăm rănile lui Luca şi să îl ducem să primească ajutor şi să ajungă la spital. Am stat cu el, îi ţineam mâna, toată lumea îmi zicea că nu este familia mea şi că trebuie să plec. Şi am zis «nu plec nicăieri, până nu îmi zice el că trebuie să plec!». Şi Luca mi-a zis să stau şi am încercat să îl ţin conştient”, a mai spus Lenea.

Luca şi familia sa o consideră acum pe Lenea un înger păzitor şi îi va rămâne recunoscător pentru tot restul vieţii. Veştile despre starea de sănătate a tânărului sunt din ce în ce mai bune. Împuşcat în piept şi operat, Luca a reuşit în cele din urmă să se ridice din pat şi să facă primii paşi.

59 de oameni au fost ucişi şi alţi 500 au fost răniţi în timpul concertului de un bărbat aflat la etajul 32 al unui hotel din aproapierea locului unde a avut loc concertul. Atacatorul s-a sinucis, după ce a fost încolţit de forţele de ordine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×