Românul care a avut curajul să-l înfrunte pe liderul SUA. Trump a făcut o CRIZĂ DE NERVI

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/02/2017, 00:03
Românul care a avut curajul să-l înfrunte pe liderul SUA. Trump a făcut o CRIZĂ DE NERVI

Unul dintre judecătorii de la Curtea de Apel din San Francisco, care a decis, joi, să respingă ordinul executiv al lui Donald Trump de a interzice temporar accesul cetăţenilor a şapte ţări musulmane pe teritoriul Statelor Unite, este imigrant român. Casa Albă a ameninţat cu o bătălie în Justiţie.

Opinia acestui asa-zis judecator, care submineaza aplicarea legii in tara noastra, este ridicola si va fi anulata„, a scris Trump pe contul sau de Twitter.

Alex Kozinski este unul dintre cei mai respectaţi judecători de la Curtea de Apel din San Francisco, iar povestea lui impresionantă apare într-un articol de publicaţia The Huffington Post.

Potrivit sursei citate, Alex Kozinski a fugit cu părinţii săi evrei din România comunistă în anul 1962. După cinci ani petrecuţi la Baltimore, familia Kozinski s-a mutat în California, stabilindu-se în zona Los Angelesului, unde tatăl lui Alex, Moses, a deschis un magazin, iar Alex a ajuns să urmeze cursurile UCLA. După câţiva ani petrecuţi în avocatură, românul ajuns în Statele Unite a lucrat pentru judecătorii de la Curtea Supremă, urmând ca apoi să fie numit de preşedintele Ronald Reagan judecător la Curtea de Apel din San Francisco, în 1985.

Sursa: stiripesurse.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×