Românii o adorau, româncele o invidiau, dar… SURPRIZĂ: S-a îngrăşat ENORM! Este de-a dreptul şocant cum arată ACUM

Ionuţ Cataramă   
în Monden
26/10/2017, 23:33
Românii o adorau, româncele o invidiau, dar… SURPRIZĂ: S-a îngrăşat ENORM! Este de-a dreptul şocant cum arată ACUM GALERIE FOTO

Timp de şapte ani, cât a durat până acum”Urzeala Tronurilor”, care a creat o adevărată isterie în România, Daenerys Targaryen a reprezentat sarea şi piperul faimosului serial. Avem însă o veste proastă pentru fani: Sexoasa „khaleesi” nu mai este atât de sexoasă!

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

În ultimul an, de când s-au terminat filmărille sezonului cu numărul 7 al „Game of Thrones”, actriţa care a interpretează pe Daenerys nu a mai fost câtuşi de puţin atentă cu alimentaţia. Aşa se face că, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus, s-a îngrăşat vizibil.

Emilia Clarke a fost surprinsă de paparazzi pe o plajă din Miami, Florida, iar imaginile i-au lăsat pe fanii serialului fără cuvinte. Şi producătorii sunt în stare de şoc, comunicându-o actriţei să slăbească rapid. Nu de alta, dar trebuie să înceapă filmările pentru ultimul sezon şi o „khaleesi” suprapondarală nu poate cuceri cele 7 Regate, nu-i aşa?!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×